Исполнитель

Борис Дали

Борис Дали
Радио
4
Борис Дали, Галена, Галин — Барабанче
3:06
8
Борис Дали — Два сокола
4:36
9
Магда, Борис Дали — Хищници
3:15
10
Емилия, Борис Дали — Обичай ме
5:09
13
Борис Дали — Свири, мандолино
4:01
16
Борис Дали, Цветелина Янева — Ламята
3:31
17
Теди Александрова, Борис Дали — Барби
3:04
18
Борис Дали — Тракия равна
3:12
19
Борис Дали — Ти така пожела
3:00
20
Борис Дали — Ти не харчиш
3:43
Показать еще
Похожие артисты